Vremea în București, sâmbătă, 8 februarie. Temperaturile ajung și la -10 grade

Vremea în București, sâmbătă, 8 februarie. Temperaturile ajung și la -10 grade © Profimedia

Prognoza meteo în București, sâmbătă. Pe 8 februarie, meteorologii anunță cea mai friguroasă zi din această iarnă. Temperaturile vo fi negative și pe timp de zi și pe timp de noapte, iar zăpada care s-a depus în urma codului portocaliu de ninsori va transforma străzile în adevărate patinoare.

Se anunță un weekend friguros pentru bucureșteni. După un început de februarie care a venit cu temperaturi mai mult normale pe timp de primăvară, acum ne lovim de un adevărat ger. Temperaturi negative vor fi și pe timpul zilei și pe timpul nopții, însă vestea bună este că vom scăpa, în mare parte, de precipitații.

Vreme friguroasă, sâmbătă

Conform experților, maxima zilei de sâmbătă nu va trece de 0 grade. Însă, la nivelul aerului, valorile vor fi resimțite ca fiind mult mai scăzute, în jur de -4 grade. Cerul va fi predominant însorit, așa că să nu vă lăsați păcăliți de cerul albastru și senin, pentru că va fi foarte frig!

Evident, va fi li mai rece pe timpul nopții, atunci când minima va scădea până la -10 grade. Dacă până acum am avut temperaturi mai ridicate decât ar fi normal, ziua de sâmbătă ne aduce niște valori care sunt sub pragul normalității în această perioadă.

Zilele acestea, bucureștenii s-au confruntat cu efectele unui cod portocaliu de viscol. Un strat consistent de zăpadă s-a depus peste noapte, paralizând traficul în Capitală. Cum temperaturile au tot scăzut, s-a format și gheață, care poate fi foarte periculoasă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro