Vremea în București, vineri, 10 ianuarie. Temperaturile se dublează brusc

Vremea în București, vineri, 10 ianuarie. Temperaturile se dublează brusc © Profimedia

Prognoza meteo pentru București, vineri, 10 ianuarie. După ce am avut de tras cu temperaturi scăzute și un ger cu temperaturi negative, mai ales pe timpul nopții, urmează să avem parte de un final de săptămână cu temperaturi aproape de 10 ori peste media normală acestei perioade.

Vineri, temperaturile se dublează față de valorile înregistrate astăzi. Dacă, în mod obișnuit, ar trebui să avem maxime care nu trec de 1 grad Celsius, bucureștenii vor avea parte de o zi însorită, cu o maximă de, atenție 8 grade. Asta înseamnă de două ori mai mult decât maxima de joi – de 4 grade.

Noaptea va menține temperaturi negative, chiar dacă gerul nu va mai fi la fel de năprasnic. Termometrele vor arăta o minimă de -3 grade, așa că nu vă pregătiți să vă închideți caloriferele cu una cu două.

Cum va fi vremea în acest weekend

În majoritatea țării, cerul va fi mai mult noros, cu un vânt care va sufla moderat în Dobrogea și Bărăgan. Dimineața, în depresiunile din sud-estul Transilvaniei, vor fi înregistrate minime care îngheață apa în iaz: vor fi valori chiar și de -18 grade Celsius.

Nici pe timpul zilei nu va fi prea cald. În Transilvania și Maramureș, vor exista valori maxime și de 2 grade. Cel mai cald va fi în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova, acolo unde, în timpul weekend-ului, se vor înregistra valori pozitive.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro