Vremea în București, vineri, 14 februarie. Valentine's Day vine cu cer înnorat și grade puține în termometre

Vremea în București, vineri, 14 februarie. Valentine's Day vine cu cer înnorat și grade puține în termometre © Arhiva

Ziua specială de 14 februarie, în care dragostea plutește în aer, fiind sărbătorit și Valentine's Day, vine cu temperaturi destul de scăzute, însă potrivite pentru această perioadă. 

Bucureștenii vor avea parte, vineri, 14 februarie,  de o maximă de 10 grade, cu cer predominant noros. Minima va fi de două grade și sunt mari șanse să fie și episoade ploioase pe parcursul zilei. Meteorologii nu au vești bune pentru cei care au pregătit activități în aer liber și ne sfătuiesc să nu ne uităm acasă umbrelele. 

Vremea pe ore în București

Dimineața îi va găsi pe bucureșteni cu temperaturi de două grade Celsius, la ora 9:00, urmând să mai crească pe parcursul zilei. La ora 10:00 se vor înregistra 4 grade, cu cer noros, iar la ora 12:00 vor fi 8 grade, cu șanse foarte mici de ploaie.

La ora 14:00 vor fi zece grade și este posibil să apară și câțiva nori de ploaie. La ora 15:00 vor fi tot zece grade, iar spre seară, la ora 17:00 vor fi 9 grade. La ora 19:00 bucureștenii vor avea parte de doar 7 grade în termometre, iar ploaia își va face apariția. La ora 21:00 vor fi 5 grade, cu cer predominant noros, iar la ora 23:00 vor fi doar 3 grade, fără ca ploaia să se dololească.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro