Vremea în București, vineri, 21 februarie. Ce aduce sfârșitul de săptămână

Vremea în București, vineri, 21 februarie. Ce aduce sfârșitul de săptămână © Profimedia

Prognoza meteo pentru București, vineri, 21 februarie. Sfârșitul de săptămână aduce niște temperaturi plăcute, puțin soare în anumite momente ale zilei, dar și câteva averse de ploaie. Bucureștenii se vor putea bucura de un weekend cu temperaturi superbe, ca de o zi timpurie de primăvară.

Meteorologii anunță că ziua de vineri va veni cu temperaturi plăcute în Capitală. Maxima va fi de 10 grade, mai mult decât media caracteristică acestei perioade a anului. Va ieși și soarele din nori, după o perioadă în care a stat mai mult ascuns, dar asta nu înseamnă că scăpăm de averse. Izolat, vor apărea din nou ploi sporadice.

Și pe timpul nopții va fi senin. Minima nu va trece de 2 grade, așa că nu vom avea parte de valori negative, așa cum ar fi normal pentru o noapte de februarie. Cerul va fi senin, iar ploile nu ne vor deranja somnul.

Iarna se întoarce în anumite zone

Chiar dacă în București este o primăvară timpurie, alte zone din țară vor avea parte de un nou episod de iarnă – ce-i drept, puțin mai blând decât cel de la începutul lunii.

La munte, dar și în regiuni izolate din Centru, va ninge, la altitudini mari chiar nesemnificativ, în timp ce în Vest, în Crișana și în Maramureș, temperaturile scad ceva mai mult și aduc frig, mai ales noaptea.

Precipitațiile slabe continuă și vineri, la munte fiind din nou vorba despre ninsori, iar precipitațiile mixte făcându-și simită prezența în nordul și în centrul țării. În restul teritoriului vor fi din nou ploi.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro