Vremea în București vineri, 24 ianuarie. Gradele scad în termometre

Vremea în București vineri, 24 ianuarie. Gradele scad în termometre © Arhiva

Una caldă, alta rece! Cam așa poate fi rezumată vremea din ultimele zile din Capitală. Sfârșitul săptămânii vine cu temperaturi destul de scăzute, însă potrivite pentru această perioadă și pentru anotimpul în care ne aflăm.

Bucureștenii vor avea parte de grade puține în temometre, însă șanse foarte mici de plaoie și cer senin. Maxima zilei de vineri, 25 ianuarie, va fi de șapte grade.

Vremea pe ore în București

Dimineața îi va găsi pe bucureșteni cu temperaturi de -5 grade, la 7:00, urmând ca gradele să mai crească în termometre pe parcursul zilei. Așadar, la ora 9:00 se vor înregistra -4 grade, cu cer însorit și zero șanse de ploaie.

La ora 11:00 va fi un grad, cu cer însorit și nici un nor de ploaie pe cer. La ora 12:00 vor fi 3 grade, iar la ora 15:00 se va înregistra maxima zilei, respectiv 7 grade.

După-amiaza se anunță una plăcută, cu mult Una caldă, alta rece. Cam așa poate fi rezumată vremea din ultimele zile din Capitală. Sfârșitul săptămânii vine cu temperaturi destul de scăzute, însă potrivite pentru această perioadă și pentru anotimpul în care ne aflăm. pe cer și 6 grade înregistrate la ora 16:00. La ora 18:00 vor fi doar 3 grade, cu șanse foarte mici de ploaie.

La ora 19:00 se vor înregistra două grade, iar la ora 21:00 zero grade celsius, cu cer senin. La ora 23:00 vor fi -1 grade, cu cer senin și șanse scăzute de precipitații sub formă de ploaie. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro