Vremea în Capitală. Bucureștenii vor avea parte de 3 zile cu ninsori și temperaturi scăzute

Bucureștenii vor avea parte de 3 zile cu ninsori și temperaturi scăzute © Arhiva

După o perioadă cu vreme frumoasă și temperaturi de primăvară, se pare că iarna ne prinde din urmă și își arată colții.

Toată țară se afla acum sub cod galben și portocaliu de vremea rea, iar Bucureștiul nu face excepție.

Conform meteorologilor vremea în Capitală va fi extrem de rece pentru această perioadă. Temperaturile sunt în scădere, vântul va sufla din ce în ce mai tare, iar zăpada este prezentă și ea, cel puțin pentru trei zile.

Astfel, începând cu ziua de luni până miercuri la orele dimineții, vremea se va menține închisă, deloc celei specifice perioade calendaristice în care ne aflăm.

Pentru Capitală, meteorologii au transmis că temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 4 grade Celsius, iar cele minime între minus două și minus un grad.

Chiar dacă iarna a trecut, bucureștenii trebuie să revină la hainele groase, căci începând cu noaptea de luni spre marți, ninsorile își vor face apariția. Până miercuri, stratul de zăpadă din București va ajunge să măsoare în jur de 8 centimentri, spun meteorologii.

Vântul va avea și el unele intensificări și va sufla cu rafale de până la 60 de km pe oră. Viteza la rafala va ajune până la 70 de km pe oră, pe parcursul zilei de marți, atunci când va viscoli și ninsoarea.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro