Vremea în noiembrie, anunțată de ANM! Adio, căldură! Vine frigul și revin ploile

Vremea în noiembrie, anunțată de ANM! Adio, căldură! Vine frigul și revin ploile © Arhivă

Se schimbă vremea în România, după ce am avut parte de o toamnă călduroasă, cu temperaturi care amintesc mai degrabă de o vară târzie. Dacă prima jumătate a lunii noiembrie se va menține în aceleași limite ale unei toamne normal, în a două jumătate valorile scad destul de mult. Se întorc ploile și chiar se instalează lapovița și ninsoarea.

Față de luna octombrie, temperaturile din noiembrie vor fi mult mai reci. Va ploua și mai mult, totul grație unei mase de aer rece, venită dinspre Câmpia Rusă, care va aduce vreme închisă și ploioasă în ultima lună de toamnă.

Prognoza meteo pentru noiembrie

În perioada 4-11 noiembrie, temperaturile medie la nivel național va fi mai ridicată decât ar fi normal în această perioadă. Cel mai cald va fi în vest, iar cantitățile de precipitații vor fi unele tipice pentru această perioadă.

În intervalul 11-18 noiembrie, valorile continuă să fie ușor peste cele tipice, în toate regiunile. Însă, începând cu 18 noiembrie apar și schimbările la nivelul temperaturilor.

În săptămâna 18-25 noiembrie, vremea se stabilizează și ajunge la temperaturile normale pentru această perioadă. Mai exact, se estimează valori medii în jur de 10 grade, care este normal pentru această perioadă. În zonele de munte, apar și precipitațiile, care pot fi și sub formă de lapoviță și ninsoare.

În general, însă, vremea se va menține destul de însorită, în special în sudul României, iar decembrie ar urma să debuteze tot cu temperaturi situate în jurul mediei obișnuite a perioadei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro