Vremea se schimbă radical. Vom avea parte de ninsori şi lapoviţă

Vom avea parte de ninsori şi lapoviţă © Arhiva

După o peioadă călduroasă, meteorologii nu ne aduc veşti tocmai bune pentru sfârşitul acesta de săptămână. Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat că se vor întoarce ploile şi ninsorile, în special în zona de munte.

Meteorologii nu ne aduc veşti bune pentru primul weekend din luna martie. Sunt aşteptat ploi, ninsori şi temperaturi mai scăzute faţă de cele de până acum. 

În zona de vest a ţării, termometrele vor arăta valori asemănătoare cu cele de până acum, însă în restul teritoriului, temperaturile vor scădea semnificativ. În aceste condiţii, maximele nu vor depăşi 10 grade Celsius în Transilvania şi nordul Moldovei şi 15 grade în Dobrogea.

În celelalte zone ale ţării, centrul, estul şi sudul teritoriului, cerul va fi acoperit de nori şi va ploua în Moldova, Oltenia, Muntenia şi Dobrogea. De asemenea, în Muntenia ceaţa le va da de furcă şoferilor.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în sud-vestul ţării, dar şi pe crestele montane. La munte îşi vor face apariţia ninsorile şi lapoviţa.

Chiar şi așa, temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile, dar mai ales în cele nord-estice.

În Capitală valorile termine vor fi mult mai scăzute faţă de cele din zilele trecute, cu o maximă de 13 grade Celsius, însă se va simţi cu un grad mai puţin.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro