Metode prin care îți poți îmbunătăți compatibilitatea sexuală. Alimente afrodisiace la îndemâna oricui

+2 click pentru
galerie

Cuplu in dormitor

Ne aflăm în luna iubirii, iar în această perioadă toți avem tendința de a ne apropia mai mult de persoanele iubite și de a ne explora sexualitatea. Multe femei își doresc să aibă parte mai des de sex alături de partener sau să nu mai existe incompatibilitate în cuplu. Cel mai important este să reușiți să scăpați de tensiunile dintre voi și să comunicați mai mult.

Nu te mulțumi cu puțin

Poate îți spui singură:"Sexul nu este atât de important atât timp cât ne înțelegem". Este total greșit să gândești așa. Această situație poate duce chiar la despărțire, chiar dacă buna comunicare este punctul vostru foarte. Cu cât vă înțelegeți mai bine în dormitor, cu atât relația va deveni mai sudată și veți putea trece mai ușor peste momentele tensionate.

Petreceți cât mai mult impreună

La sfârșitul fiecărei zile, alocați un timp pe care să îl petreceți împreună. În acest fel, veți descoperi noi obiceiuri sau pasiuni pe care le aveți în comun, fie că este vorba de noi locuri sau poziții sexuale

Comunicarea este cheia

În momentul în care într-o relație partenerii nu comunică, între ei, nu mai este cale lungă pănă la despărțire. Muți terapeuți de cuplu încurajează orice formă de comunicare, pentru ca fiecare aspect al relației să se desfășoare într-un mod armonios. 

Cum poți folosi afrodisiacele la fiecare masă

Usturoiul poate fi folosit în mai multe feluri de mâncare. Dacă faci legume la tigaie sau carne, adaugă și usturoi. Acesta conține oxid nitric, ce ajută la cirulația sângelui și este un bun afrodisiac"Usturoiul ajută și la rezolvarea problemelor de erecție", susține JJ Virgin, specialist în nutriție, potrivit womansday.com.

Și spanacul poate fi adăugat în mai multe feluri de mâncare. Dacă nu îți place simplu, poți adăuga o frunză de spanac în burgerul tău. Spanacul ajută la circulația sângelui în organism, implicit către organele genitale, ceea ce poate duce la un apetit sexual crescut.

Mierea este considerată nectarul Afroditei și conține bor, care stimulează apetitul sexual. Unele studii arată faptul că borul crește nivelul de estrogen la femei și testosteron la bărbați. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro