VIDEO / Mihaela Rădulescu, declaraţii ULUITOARE. "MOARTEA nu mi se mai pare așa de înfricoșătoare"

+3 click pentru
galerie

Mihaela Rădulescu vorbeşte despre moarte © Instagram

Mihaela Rădulescu a vorbit despre moarte într-un articol publicat pe blogul său. Vedeta şi-a impresionat fanii alegând acest subiect, însă a încercat să explice cum stau lucrurile după moartea unei persoane publice.

Trecerea în nefiinţă a celor două mari actriţe, Stela Popescu şi Cristina Stamate, a determinat-o pe aceasta să-şi scrie părerea despre moarte. Mihaela Rădulescu scrie într-un mod critic despre cum stau lucrurile după ce, în special, o persoană publică trece în nefiinţă, făcând referire la felul în care se raportează cunoscuţii, fanii, dar şi presa.

"Moartea nu mi se mai pare așa de înfricoșătoare. Credeam, că tot omul, că e nasol să mori, că… deh, cu o moarte toți suntem datori. Dar văd că moartea face rating, generează like-uri, e share-uită și hastaguita în fel și chip. Încă n-am văzut emoticoane cu vreo coasă sau cruce, nici cu sicriu sau animație de cimitir, dar probabil că se lucrează la ele. 
  
Dacă ești persoană publică, artist, personalitate… e și mai bine. Moartea îți va aduce numai beneficii – brusc își vor aminti de ține până și dușmanii tăi și niciodată nu va mai vorbi cineva atât de frumos despre ține, că după vestea morții tale. Se vor spune despre ține cele mai grozave lucruri, îți vor poștă cele mai reușite poze, vei fi în centrul unei atenții mediatice cum n-ai mai fost de ani de zile, când te cam uitaseră nițel, dacă s-a întâmplat să îmbătrânești. Oamenii își vor aminti unde și cum te-au întâlnit, ce-ai făcut pentru ei și vor povești asta pe facebook, instagram, twitter, snapchat, la tv, la radio… oriunde. La cimitir nu vor veni chiar toți care s-au anunțat a fi afectați, pentru că simplul omagiu creștinesc e ușor desuet, pentru cei mai mulți. Slavă Domnului, nu pentru toți și nu pentru cei sinceri și îndurerați autentic. Cei care sunt afectați personal și direct, cei apropiați, cei care te-au iubit mereu, devin neimportanți, pentru că ies în față cei care n-au contat vreodată pentru ține, dar care vor profită puțin de situație. 
  Înmormântarea va fi fastuoasă, televizată și filmată cu telefoanele. Unii se vor dedă și la un selfie cu ține în sicriu, dacă tot n-au apucat în timpul vieții. Moartea va deveni spectacolul cu cel mai numeros public pe care l-ai avut vreodată și în care vei fi, indubitabil, în rolul principal. Presă mai puțin decentă va veni cu amănunte pe care tu n-ai fi vrut să le lași libere și va filmă toate lacrimile celor implicați, până la muci si… detalii cu ține, în sicriu, chiar din timpul slujbei. Nu te vei putea împotrivi, căci ești realmente mort și nici cei apropiați nu vor avea mai mult spor, pentru că unii se simț datori să-și facă meseria cu orice preț și fără niciun semn de bun simț"
, a scris Mihaela Rădulescu pe blog.

"Sigur că e frumos să vorbești laudativ despre cei care mor, pe sistemul “despre morți, numai de bine”. Dar și mai uman mi s-ar părea să nu-i așteptăm la cotitura morții pe cei cărora le datorăm încă respect, prețuire, admirație. Fie că sunt ai noștri, cei dragi din viețile noastre sau mari personalități și artiști. Cred mai mult în iubire pe timp de viață, decât în epitaf cu like-uri", a scris Mihaela Rădulescu pe blogul său.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro