Milionarul Puiu Popoviciu, atacat de persoana în care avea încredere oarbă!

+5 click pentru
galerie

Aflat cu un pas în puşcărie, Puiu Popoviciu primeşte o lovitură sub centură, de la o persoană la care nu se aştepta.

Recent, Doina-Nadia Dincă, fosta nevastă a milionarului, a deschis mai multe procese împotriva acestuia, solicitând ca judecătorii să îi recunoască oficial mai multe drepturi şi să îl oblige să plătească şi unele despăgubiri. Întrucât este reţinut la Londra, unde se află sub control judiciar, după ce a plătit o cauţiune de 200.000 de lire sterline, este greu de crezut că Puiu Popoviciu se va putea prezenta în faţa instanţei.

Puiu Popoviciu a fost condamnat definitiv, în 2 august, la șapte ani de închisoare pentru complicitate la abuz în serviciu și dare de mită în dosarul Ferma Băneasa, vizând fapte legate de tranzacționarea la un preț subevaluat a unui teren de 224 de hectare de la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară (USAMV) București, prin care s-au produs prejudicii de peste 335 de milioane de lei statului și aproape 620 de milioane de lei USAMV, potrivit profit.ro. Întrucât nu s-a prezentat la Poliție și nici nu a fost găsit de anchetatori pentru executarea pedepsei, Popoviciu a fost dat în urmărire internațională, figurând chiar şi ieri pe lista celor mai căutaţi infractori.

Popoviciu a fost reținut la Londra pe 14 august, după ce s-a prezentat împreună cu un avocat la Poliția londoneză, care l-a citat la adresa furnizată de către polițiștii români, după ce aceștia îl localizaseră pe omul de afaceri. Ulterior, el a fost pus în libertate în schimbul unei cauțiuni de 200.000 de lire sterline, fiind obligat să poarte o brățară electronică de supraveghere. De asemenea, el este obligat să se prezinte 3 zile pe săptămână la secția de poliție din Londra.

Puiu Popoviciu s-a căsătorit cu Doina-Nadia Dincă în 1982, când puterea politică a socrului său, temutul Ion Dincă "Te-leagă", era strivitoare, potrivit Rise Project. În septembrie 2011, în perioada în care Puiu Popoviciu se afla în mijlocul unei anchete penale, a fost depusă cererea de divorț, înregistrată la Judecătoria Sector 1 București. În februarie 2012, cererea de divorț dintre cei doi a fost suspendată. Însă, într-un contract din 12 martie 2014, Doina Popoviciu figura deja cu noul ei nume - Doina-Nadia Dincă -, în document menţionându-se că cei doi milionari erau deja divorțaţi.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro