Milionarul Ralucăi Sandu e la un pas de puşcărie! Cum a ajuns Ziv Tetelman în atenţia autorităţilor

Iubitul Ralucăi Sandu, omul de afaceri Ziv Tetelman, are probleme mari cu legea!
Judecătoria Buftea a decis deschiderea unui dosar penal pe numele milionarului Ziv Tetelman. Instanţa a admis cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea şi a confirmat redeschiderea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare de către numiţii Tetelman Ziv Asther, Tetelman Puiu şi Smarandache Laurenţiu.
Conform legii, fapta de a ameninţa o persoană cu săvârşirea unei infracţiuni sau a unei fapte păgubitoare îndreptate împotriva sa ori a altei persoane, dacă este de natură să îi producă o stare de temere, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă. 
Potrivit informaţiilor obţinute de reporterii spynews.ro, dosarul are legătură cu scandalul iscat în urmă cu patru ani între milionarul israelian Ziv Tetelman şi fosta sa soţie, Daiana Voicu, actualmente Al-Bitar. De altfel, într-un alt dosar - înscris pe rolul aceleaşi judecătorii -   Al Bitar a cerut redeschiderea unei anchete penale pe numele fostului soţ, omul de afaceri Ziv Tetelman, actualul iubit al Ralucăi Sandu, şi al lui Puiu Tetelman. 
Daiana Al Bitar şi Ziv Tetelman au divorţat în 2011, pe fondul unei relaţii pe care omul de afaceri o avea cu Raluca Sandu - după cum spun unii - sau din cauza unei aventuri a Daianei Al Bitar, după cum declara chiar afaceristul. "Nu Raluca a fost cauza despărţirii. Am divorţat de Daiana pentru că am prins-o că mă înşela. Şi o făcea de mult timp... Nu vreau să intru în detalii, din respect pentru copiii mei", a susţinut afaceristul într-o publicaţie centrală, chiar în timpul divorţului. Despărţirea a fost pigmentată cu mai multe dosare penale închise ulterior de procurori.
Citeşte şi

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro