Minune de Paşte! Au devenit părinţi la mai bine de un an, după ce şi-au pierdut fiul în infernul de la #Colectiv

+4 click pentru
galerie

© Sursa foto: obiectivbr.ro

Părinţii lui Andrei Bucă, unul dintre tinerii care au murit în urma tragediei din clubul Colectiv, trăiesc o minune. Marcela şi Dorin Bucă au devenit părinţi pentru a doua oară chiar înainte de Paşte, după ce nu au suportat gândul că fiul lor de 29 de ani şi-a pierdut viaţa în infernul de la Colectiv. 

În vârstă de 52 de ani, Marcela Bucă a născut, cu câteva zile înainte de Paşti, o fetiţă perfect sănătoasă. Marcela şi Dorin Bucă sunt foarte fericiţi şi o consideră pe fiica lor o minune de la Dumnezeu.

Fiica celor doi soţi a primit numele Andreea Gabriela. Părinţii au mărturisit că i-au spus "Andreea", în memoria fiului lor Andrei, care a murit în urma incendiului violent de la Colectiv, iar Gabriela, pentru că Marcela Bucă a aflat că este însărcinată în toamna anului trecut, chiar în ziua Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavril.

"În momentul când a plecat Andrei dintre noi, am simţit că viaţa noastră nu mai are niciun sens. Am simţit un gol atât de mare încât, în fiecare zi când ne sculam, ne uitam unul la altul, ne luam în braţe şi plângeam. Dar am strâns din dinţi, nu ne-am lăsat şi ne-am înţeles, tot aşa, din priviri, uitându-ne unul la altul, că nu are rost să continuăm în această lume dacă nu mai facem un copil", a declarat Dorin Bucă, potrivit, obiectivbr.ro

Unicul fiu al soţilor Bucă, Andrei, un arhitect excepţional, şi-a dat ultima suflare în seara fatidică de 30 octombrie 2016. Tânărul de 29 de ani a ars de viu în locul în care unde trebuia să se distreze şi să se relaxeze în compania prietenilor.

Dorin Bucă, tatăl lui Andrei, este director la Şantierul Naval Cernavodă şi avea planuri mari împreună cu fiul său. Cei doi se pregăteau de design naval, asta după ce a reuşit să îl convingă pe Andrei Bucă să nu plece în străinătate, conform Adevărul.

Ce s-a întâmplat pe 30 octombrie 2016 la Clubul Colectiv

Pe 30 octombrie 2015, formația rock Goodbye to Gravity își lansă cel de-a doilea album, ”Mantras of War”, printr-un concert în clubul Colectiv. În urmă incendiului care a izbucnit în clubul din Capitală și-au pierdut viață patru dintre cei cinci membri ai trupei, alături de jurnaliști și fani. În afară celor 64 de tineri decedați, peste 160 de oameni au fost răniți în incendiu.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro