Minune sau coincidenţă? Acest înger cu aripile deschise a apărut pe cerul României!

Sursa Foto Necunoscuta

Această fotografie a apărut în urmă cu doar câteva ore pe internet. Nu se ştie exact unde este făcută, dar pare a fi un semn de la Divinitate, apărut din senin, chiar în ziua în care creştinii ortodocsi o sărbătoreasc pe Sfânta Parascheva.

În această sfântă zi, nori au luat forma unui înger cu aripile larg deschise. Nu este prima oară când credincioşii zăresc semne care pot avea conotaţie religioasă, semne formate de natură de cele mai multe ori.

Câteva mii de persoane au participat, vineri seară, la procesiunea scoaterii raclei cu moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva din Catedrala Mitropolitană din Iaşi. Pelerinii au venit din toate colţurile ţării pentru a aduce mulţumiri prea Sfintei, dar şi a se ruga pentru ajutor şi sănătate.

Mii de pelerini din întreaga ţară au venit la Iaşi pentru a se închina la moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva. Slujba specială a fost săvârşită de  Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Iaşilor, împreună cu soborul preoţilor şi diaconilor. Conform tradiţiei, preoţii au purtat pe umeri racla şi au făcut ocolul Catedralei înainte de a o aşeza într-un baldachin în curtea lacăşului de cult.

T.S

Citeşte şi:
Mii de credincioşi au înfruntat frigul pentru a ajunge la moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva! Imagini neaşteptate cu pelerinii!
INCENDIU la pelerinajul moaştelor Sfintei Parascheva, din Iaşi!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro