MIRACOLUL după incendiul de la Grenfell Tower din Londra. O familie dată dispărută a fost găsită după 5 zile

+5 click pentru
galerie

Grenfell Tower / Londra © Foto: Hepta

O familie dată dispărută a fost găsită în siguranţă şi nevătămată după ce autorităţile nu sperau să mai găsească supravieţuitori la cinci zile de la incendiul din turnul Grenfell Tower, din Londra. 

Poliţia din Londra a confirmat luni că familia compusă din cinci membri, dată dispărută după incendiul de la Grenfell Tower, din Londra, de miercurea trecută, a fost găsită şi că se află în afara oricărui pericol.

Identitatea membrilor familiei nu a fost făcută publică, dar se crede că ar fi membrii familiei Khudair, care au fugit din Siria. Au trei fiice adulte, şi care a emigrat în urma războiului din Siria, în Marea Britanie, pentru o viaţă mai bună, precizează Daily Mail.

Familia locuia cam la jumătatea blocului-turn şi a fost dată dispărută de Catherine Lindsay, un profesor care îi învăţa limba engleză.

Poliţiştii au confirmat că 79 de persoane au murit în urma incendiului devastator de la Grenfell Tower de miercurea trecută. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici. 

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro