Moarte dramatică pentru o asistentă de 20 de ani. Vezi ce a păţit tânăra

+3 click pentru
galerie

Ciara Romero a murit pe loc © Facebook

Ciara Romero, asistentă medicală din Colorado, a murit în timp ce făcea bungee jumping într-un parc. Chiar şi după trista întâmplare, investigatorii cazului susţin că aparatul funcţiona corect în momentul în care a murit tânăra. 

O asistentă medicală din Colorado a murit în parcul din Grand Junction. Chiar dacă era acolo pentru a se relaxa, Ciara Romero nu a mai avut nicio şansă de supravieţuire. 

După accident, dispozitivul a fost testat şi declarat funcţionabil, chiar dacă fata a murit imediat după ce a sărit în gol, notează Dailymail.co.uk. Cei care s-au ocupat de eveniment şi-au cerut scuze faţă de familia fetei, însă au anunţat că nu vor mai comenta întâmplarea.

"Verificăm iar dispozitivul şi încercăm să identificăm cauzele. Aşa ceva este extrem de rar, de aceea investigaţia durează atât de mult", a afirmat un Purtător de Cuvânt din Colorado.    

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.G.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro