Moarte tragică a unei doctorițe românce, în Italia: „Așa tânără! Dumnezeu să aibă grijă de sufletul ei”

Paula Claudia Cilb a murit în Italia. © spynews.ro

Durere fără margini pentru o doctoriță de origine română, care a murit după ani de chinuri, în Italia. Femeia a fost răpusă de o boală cruntă, lăsând în urmă un băiețel de 12 ani.

Paula Claudia Cilb (42 de ani) a fost una dintre cele mai apreciate doctorițe ale spitalului din Crespano, Italia, unde lucra la serviciul de urgență. Femeia s-a luptat timp de 2 ani cu cancerul, boală care a măcinat-o, informează Observator.

Paula terminase Medicina la București, apoi a plecat în Italia, unde s-a lovit de multe uși închise. Cum nu i-au fost recunoscute diploma și studiile, s-a angajat drept șofer de ambulanță. După 2008, când a primit drept de profesie, a început și ascensiunea ei în carieră.

Au apărut și mesaje de condoleanțe, pe rețelele de socializare.

„Drum lin, în sus spre cer! Dumnezeu să te odihnească și să te aibe în pază! / Off, așa tânără, Dumnezeu să aibă grijă de sufletul ei!” au fost câteva dintre condoleanțe.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro