Monica Gabor, subiect de Religie, alături de Iisus şi Maria Magdalena!

+4 click pentru
galerie

Gata cu Iisus Hristos, Fecioara Maria şi Maria Magdalena! Profesorii de Religie s-au adaptat din mers şi, în încercarea de a determina copiii să meargă la biserică, se folosesc de imaginea Monicăi Gabor.

Mămica unui elev din Capitală a decis să-şi retragă copilul de la ora de Religie, după ce profesoara a făcut nişte afirmaţii incredibile, la cursuri. Potrivit mămicii, totul a ieşit la iveală după ce copilul i-a mărturisit că nu vrea să fie omorât de Dumnezeu, ca mama Monicăi Gabor. "Mami, hai să spunem rugăciunea. Nu vreau să se supere Doamne-Doamne pe mine şi să mor. Adică să se supere aşa tare încât să mă pedepsească şi să mă omoare. Păi tu nu ai auzit ce i s-a întâmplat unei femei, mama unei fete, Monica Columbeanu? Ne-a povestit doamna de religie, la oră. Femeia aia a intrat într-o biserică în care nu aveau voie să intre femeile. Şi Dumnezeu s-a supărat pe ea şi a omorât-o. I-a dat cu bolovanul în cap. Şi e pe bune, să ştii. Chiar s-a întâmplat aşa. Ne-a spus doamna", a afirmat micuţul, potrivit mothersandthecity.ro.

Veronica Bulai, mama Monicăi Gabor a murit în august 2013, după ce a fost strivită de un bolovan, la intrarea în peştera Polovragi. Totul s-a petrecut după ce, în timpul unui pelerinaj, femeia a mers la Mănăstirea Frăsinei din judeţul Vâlcea, în zona interzisă femeilor.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro