Monica Gabor, subiect de Religie, alături de Iisus şi Maria Magdalena!

+4 click pentru
galerie

Gata cu Iisus Hristos, Fecioara Maria şi Maria Magdalena! Profesorii de Religie s-au adaptat din mers şi, în încercarea de a determina copiii să meargă la biserică, se folosesc de imaginea Monicăi Gabor.

Mămica unui elev din Capitală a decis să-şi retragă copilul de la ora de Religie, după ce profesoara a făcut nişte afirmaţii incredibile, la cursuri. Potrivit mămicii, totul a ieşit la iveală după ce copilul i-a mărturisit că nu vrea să fie omorât de Dumnezeu, ca mama Monicăi Gabor. "Mami, hai să spunem rugăciunea. Nu vreau să se supere Doamne-Doamne pe mine şi să mor. Adică să se supere aşa tare încât să mă pedepsească şi să mă omoare. Păi tu nu ai auzit ce i s-a întâmplat unei femei, mama unei fete, Monica Columbeanu? Ne-a povestit doamna de religie, la oră. Femeia aia a intrat într-o biserică în care nu aveau voie să intre femeile. Şi Dumnezeu s-a supărat pe ea şi a omorât-o. I-a dat cu bolovanul în cap. Şi e pe bune, să ştii. Chiar s-a întâmplat aşa. Ne-a spus doamna", a afirmat micuţul, potrivit mothersandthecity.ro.

Veronica Bulai, mama Monicăi Gabor a murit în august 2013, după ce a fost strivită de un bolovan, la intrarea în peştera Polovragi. Totul s-a petrecut după ce, în timpul unui pelerinaj, femeia a mers la Mănăstirea Frăsinei din judeţul Vâlcea, în zona interzisă femeilor.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest