Monica Tatoiu a părăsit ţara de urgenţă! Şi nu, nu a plecat în vacanţă! A fugit cât a putut de repede!

Decizie fără precedent! Monica Tatoiu şi-a făcut bagajele şi a părăsit de urgenţă ţara! Femeia de afaceri a rupt tăcerea, în exclusivitate, pentru SPYNEWS.ro.

Este una dintre cele mai apreciate şi puternice femei de afaceri din România. Monica Tatoiu i-a şocat pe toţi zilele trecute, atunci când a anunţat că pleacă pentru o perioadă din ţară, de teama unui virus. "Acum îmi fac bagajele şi urmează să plec în America pentru următoarea perioadă. În Bucureşti există în momentul de faţă o epidemie numită enrercolită.  Este foarte periculoasă pentru copii şi bătrâni. Eu aveam această excursie plănuită de mult timp şi s-a nimerit să pice exact în aceeaşi perioadă cu această epidemie. Bucureştenii să fie extrem de atenţi, nu este de joacă cu acest virus", a mărturisit Monica Tatoiu, pentru SPYNEWS.ro.

Ce este entercolita?

Entercolita este o afecţiune a tractului digestiv determinată de infecţii diverse, cu bacterii, virusuri, ciuperci sau paraziţi. Pătrunderea în organism se face pe cale orală, prin intermediul apei, alimentelor sau mâinilor murdare, contaminate. În sezonul vară-toamnă cazurile de entercolită sunt extrem de des întâlnite.

"Soţul mi-a spus că pleacă de acasă"

Monica Tatoiu este una dintre cele mai controversate prezenţe din peisajul monden autohton. Apariţiile televizate îi aduc însă şi mari probleme în cuplu şi a mărturisit că soţul ei a ajuns să o ameninţe chiar şi cu divorţul dacă nu renunţă la ele. "Nu suportă să vin la televizor. Când am avut procesul cu Udrea, mi-a spus că pleacă de acasă. Tatoiu e genial, el a fost mereu în spatele ei. Mi-a spus că n-o să-mi zică niciodată "te iubesc" şi că el nu se schimbă. Îmi aduce de 1 martie un coşar, în fiecare an. În căsnicie trebuie să ştii când să laşi de la tine", a declarat Monica Tatoiu la "Star Matinal de Wekeend", de la Antena Stars.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro