Morţii din cimitire, vânduţi cu 500 de euro bucata!

În pragul sărbătorilor de iarnă, foştii studenţi de la Medicină au găsit o metodă inedită de a face rost de bani pentru distracţie: vând rămăşiţe umane.
De câteva zile, portalurile destinate studenţilor la Medicină s-au umplut de anunţuri macabre, conform cărora "micii afacerişti" scot la mezat cranii sau alte rămăşiţe pământeşti, cu titlul de "material didactic". La mare căutare sunt craniile, care pot fi cumpărate de oricine, la preţuri cuprinse între 100 de lei şi 100 de euro, în timp ce un schelet complet, al unui nefericit furat din cimitir, poate fi cumpărat cu aproximativ 500 de euro.

"Mediciniştii" cu state vechi oferă chiar şi detalii despre procedurile pe care trebuie să le urmeze cei care cumpără oseminte de la groparii din cimitire. "Trebuie să le fierbeţi câteva ore, ca să se desprindă de pe oase resturile de carne, apoi trebuie spălate cu clor şi, după ce se usucă bine, trebuie să le daţi cu lac. Totuşi, sunt unii care preferă craniile cu tot cu fragmente de creier", explică "specialiştii".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro