Moştenirea grea lăsată de "locotenentul" lui Nuţu Cămătaru!Văduvei nu i-a venit să creadă

+2 click pentru
galerie

Moartea lui Daniel Chiraș, considerat cel mai dur locotenent al lui Nuțu Cămătaru, a început să producă urmări neașteptate atât pentru familia îndoliată cât și pentru anchetatorii care au lucrat în celebrul dosar al „Clanurilor”, în care acesta era judecat.

Citeşte şi: Gestul neaşteptat făcut de văduva "locotenentului" lui Nuţu Cămătaru!

Daniel Chiraș a murit subit, la începutul lunii august, într-o secție de poliție din Spania, unde ajunsese după ce, în urma unui control de rutină, fusese prins cu un cuțit ascuns în chiloți. Sfârșitul neașteptat al acestuia a căzut ca un trăsnet peste capul unei părți însemnate ale lumii interlope, în condițiile în care Chiraș era foarte apreciat, mai ales pentru caracterul său prietenos. După o întreagă telenovelă legată de costurile repatrierii trupului neînsuflețit, moartea locotenentului lui Nuțu provoacă noi ecouri.

Citeşte şi: Gestul neaşteptat făcut de văduva "locotenentului" lui Nuţu Cămătaru!

Mai nou, familia acestuia a fost introdusă fără vină în dosarul „Clanurilor”, în care acesta era judecat. Motivul este acela că, în anul 2013, în urma unor descinderi care au vizat clanul Cămatarilor, din locuința lui Chiraș a fost ridicată de procurori și o sumă de bani, care, deși cercetările durează deja de aproape patru ani, nu i-a mai fost returnată.

Citeşte şi: Gestul neaşteptat făcut de văduva "locotenentului" lui Nuţu Cămătaru!

Ca urmare, în calitate de moștenitori, membrii familiei au fost introduși în dosar pentru ca, în urma succesiunii, DIICOT să le restituie banii care i-au aparținut lui Chiraș. Pe de altă parte, o anchetă a izbucnit și la nivelul poliției, după ce s-a stabilit că, de fapt, Daniel Chiraș plecase ilegal în Spania, în condițiile în care acesta se afla în control judiciar și ar fi părăsit țara fără să anunțe.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro