Motivul incredibil pentru care o elevă a decis să-şi ia viaţa! Mama fetei a încercat să ascundă adevărul!

O puştoaică din Snagov s-a sinucis după ce tatăl beţiv i-ar fi băut banii pe care ea îi strânsese ca să iasă la un suc cu prietenele ei.
Potrivit unor surse din Poliţie, Adelina I. a fost găsită, ieri, în timp ce plutea cu faţa în jos în apele lacului Snagov. Fata, în vârstă de 17 ani, era încă în viaţă atunci când a fost scoasă din lac, însă inima ei a cedat la scurt timp şi nu a mai putut fi resuscitată. Conform anchetatorilor, iniţial, mama fetei ar fi declarat că fiica ei nu era implicată în nicio relaţie amoroasă şi nu crede că aceasta avea motive de sinucidere.
Femeia a spus că Adelina obişnuia să meargă în zona în care a fost găsită ca să se relaxeze şi să facă fotografii, iar din punctul ei de vedere aceasta a fost victima unei crime. Cu toate acestea, poliţiştii au aflat că tatăl copilei este un beţiv notoriu care o bătea frecvent pe mama ei. Înainte să fie găsită în lac, fata ar fi suferit o depresie puternică după ce părintele ei i-ar fi luat nişte bani pe care aceasta i-ar fi strâns ca să iasă la un suc cu prietenele ei şi i-ar fi cheltuit pe băutură.
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro