Motivul pentru care eleva dispărută a plecat de acasă! Atitudinea pe care a avut-o tatăl, aflat în direct, la o emisiune

Eleva de 14 ani dispărută de acasă a stârnit opinia publică, în ultimele 48 de ore! Părinţii au intrat în transmisiune directă cu diferite emisiuni, în încercarea de a o aduce pe Alexandra înapoi acasă.

Aflaţi în transmisiune directă, la "Răi da Buni", părinţii Alexandrei Dumitru, eleva de 14 ani dispărută de acasă, se aflau la capătul puterilor. Carmen Harra a încercat să le ofere un răspuns, privind starea în care fiica lor se află, însă soţii Dumitru s-au arătat ,în continuare, lipsiţi de speranţă.

După ce a confudat-o pe Carmen Harra cu Carmen Trandafir şi i-a spus că i-a ascultat melodiile în nenumărate rânduri, tatăl Alexandrei a mărturisit că se află în stare de ebrietate.

"Da, am băut. Am băut şi azi, şi ieri pentru că doar la Alexandra îmi stă gândul", s-a confesat tatăl elevei.

Întrebat de Mihai Morar dacă starea în care se află e o chestiune temporară, bărbatul a confirmat faptul că a avut probleme cu alcoolul, de-a lungul anilor.

Acest luru a ridicat tot mai multe semne de întrebare, privind motivele care au stat la baza plecării de acasă a Alexandrei.

A.M.

Citeşte şi:

Carmen Harra despre eleva dispărută: "Adolescenta ar putea fi victima unor persoane pe care le-a întâlnit pe internet"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro