Mudava ajunge la sapă de lemn! Surpriza de proporţii pentru cel mai puternic om din România

În octombrie anul trecut, Daniel Stancu - alias Mudava - a primit doi ani şi patru luni de închisoare pentru ultraj, distrugere şi tulburarea liniştii publice.
Mai nou, Mudava trebuie să plătească despăgubiri de 20.000 de lei după ce, la finalul acestei săptămâni, într-un alt dosar, Judecătoria Sectorului 3 a obligat societatea sa - Mudava Security - la plata unor daune morale către un tânăr agresat în urmă cu doi ani de angajaţii firmei de pază. De altfel, unul dintre agresori a primit opt luni de închisoare cu suspendare pentru purtare abuzivă. Incidentul ar fi avut loc într-un club bucureştean păzit, în toamna lui 2013, de oamenii lui celui mai puternic om din România.  
Şi-a bătut iubita până a lăsat-o lată
Nu este prima întâlnire a lui Mudava cu oamenii legii. În octombrie anul trecut, el a primit doi ani şi patru luni de închisoare pentru ultraj, distrugere şi tulburarea liniştii publice. Executarea pedepsei a fost suspendată pe o perioadă de încercare de patru ani. În plus, timp de doi ani, Mudava nu are voie să se apropie de cei nouă martori din dosar.
Cel mai puternic om din România a intrat în belele după ce în martie 2014, băut bine, şi-a bătut iubita până a lăsat-o lată. Totul s-a petrecut în faţa unui restaurant de manele din cartierul Drumul Taberei. Poliţia a fost alertată de clienţii îngroziţi de bătaia primită de fată. Imediat, la faţa locului a ajuns un echipaj al Secţiei 22 care a încercat să-l calmeze pe individul care cântăreşte peste 100 de kilograme şi este un pachet de muşchi. Mudava i-a înjurat pe poliţişti şi i-a ameninţat cu un pistol cu bile, iar în tot acest timp a băgat-o pe iubita lui cu forţa în maşină şi a demarat în trombă, lovind intenţionat autoturismul agenţilor. Poliţiştii l-au urmărit şi au reuşit să-l oprească. Puiu Mudava a fost dus la secţie şi audiat, iar judecătorii au emis mandat de arestare pe numele lui. În portbagajul maşinii lui Mudava au fost descoperite două ciocane din cauciuc, un topor şi un cuţit de vânătoare. Cristina, iubita acestuia, a fost dusă la Spitalul Universitar şi a fost diagnosticată cu traumatisme multiple în zona feţei, coastelor şi coapselor.
Citeşte şi

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro