Atenție!
Conținut pentru adulți!

Muncitori români, recrutaţi pentru fortăreaţa teroriştilor ISIS!

+4 click pentru
galerie

O firmă care se ocupă cu recrutarea a forței de muncă pentru Siria și Irak, a făcut o ofertă șocantă pentru muncitorii români dornici de senzații tari în orașul tăietorilor de capete. Salariile sunt negociabile!


O firmă care intermediază angajarea de muncitori români în Siria și Irak a lansat pe pagina electronică a Clubului de Afaceri România – Irak o ofertă care se adresează firmelor de construcții de la noi interesate să se implice în reconstrucția orașului Mosul. Muncitorii români ar urma să ajungă în Irak, inițial într-o zonă controlată de luptătorii kurzi, după care să se apuce de refacerea ruinelor din orașul devastat de război.

În anunțul de angajare nu se menționează, însă, riscurile pe care le implică o asemenea aventură, în condițiile în care locuitorii din Mosul, măcelăriți de combatanții Stat Islamic (ISIS), au fugit care încotro. 
În acest sens, trebuie spus că acolo unde sunt așteptați angajații din România, este plin de lunetiști ISIS, răpirile sunt la ordinea zilei, așa cum sunt de altfel și execuțiile în masă ale muncitorilor, ca să nu mai vorbim de faptul că decapitările necredicioșilor, așa cum sunt considerați cei care nu sunt musulmani, fac deliciul adunărilor publice. Numai anul trecut, lângă Damasc, au fost răpiți, dintr-un foc, 300 de muncitori, dintre care 175 au fost deja executați, iar fotografii ale grămezilor de cadavre au fost publicate pe internet, în contextul propagandei de război practicate de ISIS. 

Contactat de spynews.ro, unul dintre reprezentanții societății de recrutare a declarat că oferta este adresată firmelor de construcții din România, iar salariul muncitorilor va fi stabilit în funcție de cum va negocia fiecare angajat cu patronul său. În ce privește eventualele riscuri, care, potrivit practicilor obișnuite ale ISIS implică decapitatea, împușcarea, tăierea mâinilor, arderea pe rug, răstignirea, aruncarea de la înălțime, omorârea cu pietre sau în cel mai fericit caz biciuirea în public, acesta a răspuns că “Din anunț reiese clar că este vorba despre orașul Mosul și este treaba fiecăruia să cântărească bine înainte să ia o decizie”.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro