VIDEO / Muzică şi droguri! Dj români, suspectaţi de trafic cu narcotice

captura Antena 1

Muzică şi droguri! Mai mulţi Dj din Cluj-Napoca au fost reţinuţi, fiind suspectaţi că ar fi vândut  droguri de risc şi mare risc clienţilor localurilor în care lucrau.

Panică printre artişti! Casele mai multor tineri suspectaţi de trafic de droguri au fost percheziţionate, joi dimineaţă, de procurorii DIICOT şi Poliţiştii de la Crimă Organizată. Mai multe persoane au fost ridicare în baza unor mandate de aducere şi duşi la audieri la sediul DIICOT Cluj, potrivit observator.tv.

În funcţie de rezultatul audierilor, este posibil ca procurorii să ceară mandate de reţinere pentru cei implicaţi. Tinerii cu vârste cuprinse între 22 şi 36 de ani lucrează în cluburile din oraş ca DJ şi sunt suspectaţi că ar fi vândut clienţilor localurilor în care activează o gamă largă de droguri, cum ar fi cannabis, haşiş, amfetamine, ecstasy, LSD, SPEED, precum şi ciuperci halucinogene.

Citeşte şi:

Rugbist arestat pentru trafic de droguri! Echipa naţională, târâtă într-un scandal teribil, chiar înainte de campionatul mondial!

VIDEO / Povestea cutremurătoare a unor frați dependenți de droguri: "I-am smuls telefonul mamei din mână şi l-am vândut!"

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro