Nadia Comăneci spera că nu se va întâmpla aşa ceva cu fratele ei, însă inevitabilul s-a produs!

În toamna anului trecut, cumnata Nadiei a decis să pună punct relaţiei cu Adrian, fratele gimnastei, după mai bine de douăzeci de ani de căsnicie. 
Chiar dacă la scurt timp după introducerea cererii de divorţ, la începutul lunii octombrie, Adrian Comăneci declara că nu ştie nimic despre acţiunile soţiei sale, lucrurile par că se întreaptă destul de rapid către un scandal în toată regula. Potrivit informaţiilor obţinute de reporterii spynews.ro, judecători au stabilit primul termen al divorţului dintre Liliana şi Adrian Comăneci. Cei doi sunt aşteptaţi în faţa instanţei într-o şedinţă publică spre finalul lunii martie, semn că între fratele şi cumnata Nadiei Comăneci nu a intervenit - încă - o înţelegere în afara instanţei. 
"E prima oară când aud aşa ceva"
Liliana Comăneci, cumnata Nadiei Comăneci, a decis să încheie căsnicia de 20 de ani cu Adrian, fratele gimnastei la începutul lunii octombrie 2015. "E prima oară când aud aşa ceva. Habar nu am. O să o sun şi eu pe soţia mea, pentru că e plecată în oraş, pentru a vedea despre ce este vorba. Eu cred că nevastă-mea nu a luat-o razna. Aseară am stat la aceeaşi masă, astă-noapte am dormit împreună. Nu mi-a spus nimic despre aşa ceva”, explica Adrian Comăneci, la scurt timp după introducerea cerere de divorţ. "Noi suntem căsătoriţi de peste 20 de ani. Ca în orice familie au mai existat mici discuţii, dar nu atât de grave încât să se ajungă la un divorţ", a mai spus Adrian Comăneci. 
Divorţ de milioane de euro
Despărţirea celor doi s-ar putea dovedi extrem de costisitoare. De mai bine de 15 ani, familia are un magazin de produse alimentare în Bucureşti, în Sectorul 2, cu vânzări peste 1,3 milioane de euro pe an, dacă ar fi să ne luăm după informaţiile apărute în presă.  Persoana din spatele succesului ar fi chiar Liliana, care are un master în managementul afacerilor. Adrian şi Liliana au doi băieţi, Alexandru şi Andrei, de 23 şi 16 ani. 
Citeşte şi


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro