Ne pregătim de război? Mii de militari, avioane şi rachete se îndreaptă spre România, la comanda NATO!

NATO se pregăteşte să ia o decizie fără precedent care vizează în mod direct ţări din Europa de Est, printre care şi România. Aproximativ 6.000 de militari vor fi trimişi pentru a apăra graniţele de la est ale Uniunii Europene. 
Numărul militarilor care vor fi trimişi în cele şase state precum ţările baltice, România, Polonia şi Bulgaria se va stabili la summit-ul NATO care va avea loc la Varşovia, scrie The Telegraph. Potrivit aceleiaşi surse, se pare că Estonia, Letonia, Lituania, Polonia, România şi Bulgaria au făcut presiuni pentru ca NATO să trimită militari din Statele Unite, Marea Britanie şi Germania.
Pe lângă militari, unităţile vor include avioane şi elicoptere de atac la sol. Vor fi detaşate şi forţe speciale înarmate cu rachete sol-aer.
"Mai direct, pentru ca Rusia să știe că dacă încearcă ceva într-un stat baltic ori în Polonia, România sau Blugaria va avea de-a face cu trupe britanice, sau germane, sau americane," a spus un reprezentant NATO, informează The Telegraph.
Ministrul britanic de Externe Michael Fallon (foto jos), care miercuri a participat la o reuniune NATO la Bruxelles, a declarat: "Sporirea prezentei NATO este un mesaj puternic pentru inamicii noștri că suntem gata să răspundem oricărei amenințări și să ne apărăm aliații". "În 2016, atenția se va concentra pe țările baltice", a mai adăugat el.
Sursă foto: The Telegraph
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro