Ne-a fost dat să o vedem şi pe asta! Romaniţa Iovan îşi "împarte" bărbatul cu fostul iubit, Irinel Columbeanu!

Lumea e mică! Sau, cel puţin, asta demonstrează Romaniţa Iovan, care, mai nou, este nevoită să "împartă" bărbatul cu fostul ei iubit, Irinel Columbeanu.
Recent, Irinel Columbeanu a luat o decizie... neaşteptată. Sătul de procesele cu băncile, creditorii şi foştii parteneri de afaceri, Columbeanu l-a angajat pe cunoscutul avocat Iulian Gogan, ca să îl reprezinte în faţa judecătorilor şi să îi apere interesele. Nimic bizar, până aici. Numai că Iulian Gogan este actualul partener al Romaniţei Iovan, fosta iubită a lui Columbeanu. Aşa că, acum, celebra creatoare de modă este nevoită să "împartă" soţul cu fostul ei iubit, care îl "răpeşte" periodic de lângă ea, pentru a-l ajuta să scape de problemele juridice.
Irinel Columbeanu şi Romaniţa au devenit un cuplu în 1986, când el avea 28 de ani, iar ea 21, potrivit ele.ro. După Revoluţie, Romaniţa a vrut să renunţe la podium şi s-a orientat către design, iar Irinel a sprijinit-o financiar. A deschis propria casă de modă, a lansat primele colecţii, devenind în câţiva ani una dintre cele mai bogate femei din România. Relaţia cu Irinel se încheia în 1996, odată cu apariţia Annei Lesko în viaţa milionarului.
Citeşte şi: 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro