Nebunie curată! A condus drogată 40 de kilometri pe contrasens cu farurile stinse

O doctoriţă băută a pus pe jar poliţiştii din Ploieşti. În încercarea de a scăpa de oamenii legii, femeia a recurs la cele mai nebuneşti manevre.
Potrivit poliţiştilor noaptea trecută, în jurul orei 03.00, un echipaj al Poliţiei Rutiere a făcut semn de oprire unui autoturism pe o stradă din Ploieşti. Femeia aflată la volanul maşinii, a refuzat să oprească, l-a acroşat cu maşina pe unul dintre poliţişti, după care fugit, ieşind din Ploieşti pe şoseaua de centură a oraşului, poliţiştii plecând în urmărirea ei.
În Bărcăneşti, femeia a intrat pe autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti şi a rulat pe contrasens, cu farurile stinse, câteva zeci de kilometri, cu viteză foarte mare. Poliţiştii au reuşit să o prindă în dreptul localităţii Otopeni din judeţul Ilfov.

La secţie, nu mică le-a fost mirarea când au văzut cu cine au de-a face. Un medic de familie din Focşani, de 45 de ani. Femeia mai fusese prinsă conducând sub influenţa substanţelor psihotrope, în Vrancea. Din primele analize reiese că şi de data aceasta folosise aceeaşi "reţetă" : alcool şi droguri. La ora transmiterii acestei ştiri femeia a fost reţinută pentru 24 de ore.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro