Nepotul preferat al lui Gigi Becali, la un pas de puşcărie! Lucian Becali a comis-o grav!

Un alt membru al familiei lui Gigi Becali este pândit de puşcărie după ce a împrăştiat, în spaţiul public, diferite mesaje interzise de lege şi pedepsite cu ani grei de închisoare.   
Unul dintre nepoţii preferaţi ai milionarului Gigi Becali riscă până la trei ani de închisoare după ce a distribuit, pe un site de socializare, imagini şi mesaje care au caracter fascist. Lucian Becali a publicat fotografii ale fostului lider legionar Corneliu Zelea Codreanu şi a însoţit imaginile cu mesaje de susţinere a Mişcării Legionare, în care explică şi o parte din valorile de bază ale organizaţiei fasciste. "În această zi, acum 77 de ani, a fost asasinat Căpitanul, unul dintre cei mai mari patrioți, naționaliști și iubitori de țară români, luptător împotriva sioniștilor, a trădătorilor de neam și a viitorilor comuniști! Comuniștii care au urmat la putere după moartea sa și ne-au ținut următorii 50 de ani cum știm bine toți în beznă teroare, frică, foame, îndobitocire! Acum judecați voi cum ar fi fost mai bine! Respect, Corneliu Zelea Codreanu!", a scris Lucian Becali, în spaţiul public. 
În plus, acesta a publicat şi un mesaj îndreptat împotriva refugiaţilor sirieni, dar care îi vizează şi pe romii din România. "Nu vrem refugiaţi, că avem şi noi ciorile noastre", mai scrie într-o fotografie distribuită de tânărul Becali pe site-ul de socializare.  
Potrivit Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului 31/2002, modificată, "promovarea cultului persoanelor vinovate de săvârşirea unei infracţiuni contra păcii şi omenirii sau promovarea ideologiei fasciste, rasiste ori xenofobe, prin propagandă, săvârşită prin orice mijloace, în public, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani şi interzicerea unor drepturi. Propaganda constă în răspândirea în mod sistematic sau în apologia unor idei, concepţii ori doctrine, cu intenţia de a convinge şi de a atrage noi adepţi".
Sursă foto: Facebook
Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro