Nevasta lui Gigi Neţoiu, ajutată din umbră de rivala ei!

+2 click pentru
galerie

Gigi Neţoiu a fost condamnat la 3 ani şi 4 luni în "Dosarul Transferurilor"

Au iubit acelaşi bărbat şi, la un moment dat, erau rivale de moarte. Este vorba despre fosta concubină a lui Gigi Neţoiu, Luchi Georgescu, şi actuala soţie a omului de afaceri, Ecaterina, un fotomodel cu 30 de ani mai mic decât el.

Se spune că în spatele oricărui bărbat de succes se află o femeie puternică. Zicala se potriveşte mănuşă pentru Gigi Neţoiu, unul dintre condamnaţii în "Dosarul Trasferurilor". Neţoiu a trăit mult timp la adăpostul relaţiei cu Luchi Georgescu, o importantă femeie de afaceri, supranumită "doamna vinurilor din România", nelipsită din topurile miliardarilor. Cei doi au avut o relaţie de concubinaj încă din 1992, dar nu “s-au luat” niciodată cu acte. Fiecare are câte un copil din mariaje anterioare, Luchi - o fată, Ada, iar Gigi - un fiu, Pamfil Alexandru, însă femeia nu a făcut niciodată vreo diferenţă. După multele zvonuri legate de infidelităţile omului de afaceri, Luchi Georgescu i-a cerut lui Neţoiu să părăsească domiciliul conjugal şi a hotărât separarea de acesta. Nu s-au separat, însă, şi în afaceri. Ea a continuat să-l ajute, şi mai mult, atunci când a fost condamnat, a simţit una dintre cele mai mari dureri. După despărţirea de femeia care l-a îmbogăţit, Neţoiu s-a afişat la braţ cu noua lui iubită, Ecaterina, care i-a devenit, acum un an, soţie. Asta după ce i-a dăruit cel de-al doilea copil.

Luchi Georgescu (foto: forbes.ro) a trecut greu peste despărţire, dar a păstrat legătura cu băiatul cel mare al lui Gigi Neţoiu, pe care l-a crescut ca pe propriul ei fiu. "La scurt timp după ce Gigi a fost condamnat, Luchi a promis că va avea în continuare grijă de băiatul lui, şi implicit de actuala soţie. I-a fost şi îi este foarte milă de el. L-a iubit foarte mult. Așa că, fără ca Ecaterina să știe, o ajută cu bani și cu tot ce poate. Ca să nu îi simtă lipsa lui Gigi și pentru ca el să stea liniștit în pușcărie, să nu își facă griji pentru ce se petrece afară",  ne-a spus o apropiată a fostului cuplu.

Citeşte şi:

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro