Nici vorbă de soare! ANM a emis COD GALBEN de ninsori

foto: arhiva

Nici vorbă de soare sau măcar vreme tomnatică. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis un nou cod galben de ploi însemnate cantitativ, ninsori, intensificări ale vântului, polei.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis un cod galben de ploi şi ninsoare, pentru mai multe  zone din ţară.

"În intervalul menţionat, va ploua pe arii extinse în estul şi sud-estul ţării, unde local cantităţile de apă vor depăşi 20...25 l/mp, iar în sudul şi centrul Moldovei şi în Dobrogea izolat 40 l/mp. În nordul Carpaţilor Orientali vor fi mai ales ninsori şi condiţii de polei. În nordul Moldovei şi în estul Transilvaniei precipitaţiile vor fi mixte. Vântul va avea intensificări cu viteze de 55...65 km/h în estul Munteniei şi în Dobrogea, iar la munte vor fi rafale de peste 80 km/h"
, anunţă ANM.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, sâmbătă, cod portocaliu de ninsoare. În judeţul Suceava şi în zona de munte a judeţului Neamţ stratul de zăpadă va depăşi 10-15 cm, vor fi intensificări ale vântului de peste 70-80 km/h, viscolind temporar ninsoarea. Atenţionarea meteorologică este valabilă de sâmbătă, de la ora 13:00, până duminică la ora 10:00.

Citeşte şi:

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro