Nicio dietă n-are rezultate? E vina ta! Ce te împiedică să slăbeşti?

Dacă ai depus eforturi mari pentru a pierde în greutate şi nicio metodă nu a dat roade, atunci ai găsit răspunsul la întrebările tale.

Conform secretele.com, un hormon numit leptină este responsabil pentru faptul că nimic nu dă roade pentru a slăbi. Totuşi, există un remediu pentru a ameliora situaţia.

Hormonul este secretat de celulele corpului şi are rolul de a echilibra greutatea corporală şi nivelul de energie pe care-l ai în organism. Leptina e cea care reglează apetitul alimentar şi stimularea ţesuturilor de grăsime să ardă energie.

Pe măsură ce câştigi în greutate, corpul începe să elibereze hormonul cu pricina pentru a restabili echilibrul, însă de multe ori hormonul ajunge inactiv.

Apelarea la diete drastice sau înfometare este nesănătoasă. Aceste diete trebuie evitate cu orice preţ. Consumul regulat de alimente procesate este unul dintre motivele dezvoltării unei rezistenţe la leptină. Alimentele nocive pe care trebuie să le eviţi sunt: carbohidraţii rafinaţi, alimente bogate în zahăr şi sirop de fructoză de porumb şi alimente bogate în grăsimi.

Sursă foto: Hepta
A.C.
Citeşte şi:
Cum să reuşeşti să expectorezi mai repede? Remediul te va salva iarna aceasta!

REMEDIU NATURAL pentru BRONŞITĂ. Cinci minute în bucătărie te scapă de tusea persistentă

Cum să foloseşti alcoolul ca să te vindeci de cancer? Un călugăr a confirmat reţeta!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro