Nimeni nu ştia asta. Înainte să moară, Corneliu Vadim Tudor a vândut terenurile şi bijuteriile pentru că nu avea ce să mănânce cu familia

După ce familia Vadim Tudor a trecut prin clipe negre din cauza tragediei întâmplate acum mai puţin de o lună, Lidia, fata cea mare a "Tribunului", a povestit la o emisiune prin ce clipe au trecut împreună toţi cei patru membri ai familiei. Aceasta a dezvăluit problemele despre care nimeni nu ştia.

Invitată la o emisiune televizată, fata cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor a răspuns la o serie de întrebări despre ce urmează acum, după ce apele s-au liniştit şi majoritatea demersurilor au fost făcute. Problema averii a fost de multe ori pusă în presă, aşa că Lidia, vorbind despre ce înseamnă această "avere", a povestit momentele de sărăcie cruntă prin care familia Vadim Tudor a trebuit să treacă.

"Nu există alte proprietăţi, terenuri sau bijuterii pentru că tata a vândut toate bijuetriile noastre în momentul în care el n-a mai intrat în parlamentul româniei. Le-a vândut în 2008 pentru că nu mai aveam ce mânca. Investise în partid, în cele două publicaţii, în salariile angajaţiilor, în plata tipografiei", a povestit Lidia.

Corneliu Vadim Tudor a murit pe data de 14 septembrie 2015, după ce a ajuns în stare gravă la spital, unde a fost diagnosticat cu edem pulmonar. La scurt timp a suferit un stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.


Sursă foto: Captura Pro TV

A.C.

Citeşte şi:

Corneliu Vadim Tudor, mesaj de dincolo de moarte! Ce a apărut pe pagina de Facebook a "Tribunului"

Ce salariu primeşte fiica lui Corneliu Vadim Tudor, în PARLAMENT

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor, vizită la Senat la o săptămână de la moartea tatălui


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro