Nimic nu rămâne între patru pereţi! Fraţii Becali şi Cristi Borcea au făcut un gest care i-a impresionat până şi pe gardienii de la Jilava

Fraţii Becali şi Cristi Borcea nu refuză norma de hrană pe care o primesc de la personalul Penitenciarului Jilava, care, de trei ori pe zi, le bagă castroanele cu mâncare pe vizeta celulei, iar angajaţii închisorii bănuiesc că aceştia o dau altor deţinuţi.
În aproape doi ani de când sunt închişi, atât fraţii Victor şi Giovani Becali, cât şi Cristian Borcea, pare că s-au obişnuit cu mâncarea de la închisoare, gândită, în principal, în funcţie de numărul de calorii şi mai puţin din perspectiva gustului. Dar chiar şi aşa, bună sau rea, cei trei acceptă hrana zilnică, deşi ar fi fost de aşteptat ca aceştia să prefere mâncarea pe care o primesc de acasă. Potrivit unor surse din cadrul Administraţiei Penitenciarelor, cei trei stau în aceeaşi cameră, împreună cu încă un deţinut. Aceştia primesc castroanele în cameră, în condiţiile în care închisoarea Jilava nu are cantină.
Totuşi, angajaţii penitenciarului cred că cei trei iau mâncarea numai "de formă" şi o donează apoi colegului lor, care nu are o situaţie financiară la fel de bună. În acelaşi timp, din cauza scandalului de corupţie în care sunt acuzaţi că ar fi mituit-o pe judecătoarea Geanina Terceanu, pentru a-i achita în dosarul "Transferurilor", Giovani Becali şi Cristi Borcea au pierdut şi o serie de facilităţi, între care şi dreptul la vizite intime.
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro