Noi acuzaţii în cazul medicului „cu opt clase”! Procurorii l-au încolţit pe chirurgul vedetelor

Noi acuzaţii în cazul medicului „cu opt clase”! Procurorii l-au încolţit pe chirurgul vedetelor © spynews

Procurorii s-au mobilizat în cazul medicului „cu opt clase”, Matteo Politi. Acesta este acuzat de înşelăciune în formă continuă şi simplă dar şi de exercitare fără drept a unei profesii.

Autorităţile au înaintat acţiunea penală faţă de falsul doctor italian care a practicat chirurgia în două cabinete, în perioada iulie-decembrie 2018.

„Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de un cetățean italian pentru săvârșirea unei infracțiuni de înșelăciune în formă continuată, înșelăciune în formă simplă și a unei infracțiuni de exercitare fără drept a unei profesii sau activități. În cuprinsul ordonanței de punere în mișcare a acțiunii penale s-a reținut că în perioada iulie-decembrie 2018, cetățeanul italian a efectuat activități specifice profesiei de medic plastician, în cadrul a două policlinici din București, fără a avea drept de practică pe teritoriul țării și fără a avea documente care să ateste specializarea sa” a fost declaraţia reprezentantului Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, Călin Radu Bogdan, potrivit stiripesurse.ro.

În perioada iulie-decembrie 2018 Matteo Politi, a minţit numeroase persoane cu privire la calitatea sa de medic chirurg plastician, folosind un nume fals și „exercitând acte medicale asupra acestora obținând un folos patrimonial injust care a constat în contravaloarea achitată pentru actele medicale”.

A.S.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro