Noi detalii despre fata cu probleme psihice a afaceristului din Fălticeni! Motivul pentru care l-ar fi omorât

Crima / foto simbol © pixabay.com

Ies la iveală noi detalii despre fata cu probleme psihice a afaceristului din Fălticeni ucis. Tânăra de 17 ani a recunoscut că și-a omorât tatăl. L-ar fi ucis cu peste 50 de lovituri cu cuțitul și toporul. 

Purtătorul de cuvânt al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului din Suceava a spus că fata a fost monitorizată și nu prezenta situații de risc, scrie stirileprotv.ro.

Aceasta spune că Viorel Cârnăreasă s-a ocupat tot timpul de fata de 17 ani. Aceasta ținea permanent legătura cu un medic psihiatru. Conform spuselor ei în familie nu erau probleme. Problema ar fi fost doar cea medicală.

Purtătorul de cuvânt al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului din Suceava a mai spus și că tatăl era foarte preocupat de fiica lui, mergând mereu să prelungească documentele pentru gradul de hancicap, aceasta fiind încadrată într-un grad accentuat de handicap de natură psihică. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro