VIDEO / Noi detalii în cazul tinerei infectată cu argint viu. Femeia este însărcinată! Ce se întâmplă cu copilul?

Alina, tânăra cu probleme grave al cărei caz a fost prezentat la "Acces Direct", este însărcinată © Foto: Captură Acces Direct

Noi detalii ies la suprafaţă în cazul Alinei, tânăra care spune că ar avea argint viu în ea. Alina a fost prezentă miercuri în emisiunea "Acces Direct", acolo unde a povestit despre clipele grele prin care trece.

Deşi situaţia în care se află nu este deloc una bună, noi detalii au ieşit la suprafaţă despre aceasta. Alina, tânăra care țipă, cât o țin plămânii, că are argintul viu în ea e însărcinată! 

Și nu e singura din familie care acuză dureri inumane. Şi bărbatul cu care are o relaţie spune că are probleme în ultima perioadă.

"De când am început să o cunosc pe Alina, am început și eu să am dureri de cap, de stomac. De la argintul viu. Simt că mă simt rău, așa, de la farmece", a spus bărbatul.

Dar oare și pruncul din pântecele Alinei poartă problema mamei și al tatălui? Misterul se adâncește în cazul prezentat la "Acces Direct".

Invitată în emisiunea "Acces Direct", Alina a povestit că astăzi a aflat ă ese însărcinată.

"Astăzi am aflat că sunt însărcinată", a spus Alina la "Acces Direct".

Parapsihologul invitat în emisiune a spus că dacă problema este reală copilul pe care Alina îl poartă ar putea avea de suferit.

"Există posibilitatea să transmită şi asupra fătului, dacă nu reuşim să scoatem din corp sunt complicaţii. Trebuie mers la investigaţii", a spus parapsihologul.

Un medic a intervenit în emisiune şi a vorbit despre această problemă din punct de vedere al medicinei.

"Există simptome ştiute. Sunt probleme la nivelul tractului digestiv, la nivelul sistemului nervos şi la nivelul rinichilor. Poţi avea probleme de vedere. Nu se transmite prin act sexual sau prin salivă, dar se transmite prin lapte matern. Există un tratament pentru toxicitate de mercur", a spus medicul la "Acces Direct".

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro