Nu a mai rămas nimic din eleva olimpică! Iulia Ionescu, revenire dezastruoasă la şcoală!

Iulia Ionescu, revenire dezastruoasă la şcoală

Iulia Ionescu obişnuia să îşi surprindă părinţii şi profesorii cu rezultate excepţionale la diferite olimpiade. Dacă până nu demult era o elevă eminentă, se pare că acum Iulia are parte de o revenire dezastruoasă la şcoală.

Era una dintre cele mai bune eleve în perioada şcolii generale, a reuşit să intre la unul dintre cele mai prestigioase licee din Capitală, dar de când Iulia Ionescu a revenit la cursuri se pare că evoluţia ei este una ce lasă de dorit. Neliniştea şi momentele de cumpănă prin care Iulia a trecut au afectat-o, însă, la şcoală. În perioada în care aceasta a fugit la mănăstire, ea trebuia să se pregătească pentru olimpiada de chimie, însă a avut parte de un eşec. "La două săptămâni după revenirea ei la şcoală mi-a spus că vrea totuşi să se prezinte la olimpiada de chimie. Din păcate nu s-a calificat la etapa următoare", a declarat Elena Crocnan, directoarea liceului în care Iulia învaţă.

Deşi Iulia Ionescu a fost dintotdeauna o elevă model, se pare că declicul a avut loc o dată cu fuga ei de acasă

Eleva de la liceul "Sf. Sava" pare că a învăţat din greşeli, acum merge periodic la psiholog, iese cu prietenele ei şi comunică mult mai des cu părinţii. "Nu a fost o elevă care să cauzeze probleme. Din contră. Am discutat cu ea şi m-a asigurat că nu va mai face aşa ceva niciodată. Este conştientă de faptul că a făcut o greşeală", ne-a declarat directoarea Elena Crocnan.

Iulia nu a renuţat încă la convingerile religioase extreme

Deşi tatăl Iuliei susţinea că fata a renunţat la convingerile religioase extreme pentru că a fost dezamăgită de oamenii pe care i-a întâlnit la mănăstire şi nu mai ţine legătura cu duhovnicul ei, tânăra a dezminţit tot. Eleva i-a minţit pe părinţii săi atunci când a spus că nu mai ţine legatură cu preotul Visarion, mărturisind reporterilor Spynews că discută cu preotul pe furiş şi că urmează să se revadă cu acesta.

Citeşte şi:

VIDEO Întâlnire emoţionantă la liceul Iuliei Ionescu!

A.G


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro