"Nu am 50 de operaţii estetice". Sahar Tabar, tânăra care vrea să arate ca Angelina Joilie, face dezvăluiri uimitoare

+3 click pentru
galerie

Tânăra susţine că nu are 50 de operaţii estetice © Facebook

Sahar Tabar, tânăra din Iran, acuzată de faptul că a exagerat cu operaţiile estetice, le răspunde prietenilor virtuali. Cu toate că a apărut în presă ca fiind o copie dusă la extrem a Angelinei Jolie, Sahar Tabar răspunde dur acestor acuzaţii. 

Tânăra din Iran, Sahar Tabar, nu se bucură de atenţia presei. În urma numeroaselor acuzaţii şi critici legate de aspectul său fizic, fata a replicat faptul că tot ceea ce a afişat este realizat cu ajutorul produselor cosmetice. 

"Trebuie să spun, nu am 50 de operaţii estetice, chiar dacă presa şi canalele TV au vorbit foarte urât despre pozele mele. Cred că aceşti oameni locuiesc încă în secolul 18 şi nu au auzit de noile tehnologii de makeup. Probabil de aceea sunt atât de suprinşi", afirmă Sahar Tabar pe o reţea de socializare. 

Aşa cum era de aşteptat, prin "noi tehnologii de makeup", oamenii se împart în două mari categorii: cei care consideră că fata se referă chiar la produsele cosmetice propriu-zise şi cei care consideră că această nouă tehnologie ţine de un nou mod de editare al pozelor.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.G.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro