Nu arunca legumele care și-au pierdut prospețimea! Învaţă cum să le revigorezi
Publicat pe 03.06.2015 la 14:35 Actualizat pe 03.06.2015 la 14:36
Legumele şi fructele proaspete nu ar trebui să lipsească din alimentaţia zilnică a niciunei persoane. Însă aceste alimente nu rezistă în această stare prea mult timp, pentru că, pe măsură ce îşi pierd din umiditate, textura lor se schimbă.
Legumele şi fructele proaspete nu ar trebui să lipsească din alimentaţia zilnică a niciunei persoane. Însă aceste alimente nu rezistă în această stare prea mult timp, pentru că, pe măsură ce îşi pierd din umiditate, textura lor se schimbă.
Salatele şi, în special, legumele verzi, devin moi, iar morcovii sau castraveţii par a fi de cauciuc, la câteva ore după ce au fost culese. Pentru a afla cum este posibil să reîmprospătezi legumele, citeşte continuarea pe www.antenastars.ro.
Foto: Hepta