Nu încăpea în cabina de duş, dar a decis că a venit vremea să facă o schimbare radicală! Bărbatul a slăbit peste 300 de kilograme! Incredibil cum s-a transformat

Jesse Shand avea 26 de ani şi suferea de obezitate morbidă în momentul în care a decis că a venit momentul să facă o schimbare radicală în viaţa sa.

S-a înscris pe un forum de bodybuilding şi acesta a fost practic momentul în care viaţa lui a luat o întorsătură radicală. "Întrebaţi-l orice pe cel mai gras om de pe acest site", a fost mesajul pe care l-a postat, însoţit de o imagine cu el. Ce s-a întâmplat la scurt timp l-a uimit chiar şi pe Jesse.

Se aştepta la reacţii negative din partea oamenilor, dar SURPRIZĂ.  "Au început să mă convingă de faptul că este necesar să remediez situaţia în care mă aflam", a declarat bărbatul conform Metro.co.uk.Jesse a început cu paşi mici, a ţinut dietă, iar vorbele bune pe care le auzea de la oamenii din jurul lui l-au făcut să nu renunţe. A dat jos peste 300 de kilograme, iar acum se poate spune că este un alt om. "M-au ajutat foarte mult aceşti oameni", a mai spus tânărul.

Sursă foto Youtube

Citeşte şi

EXCLUSIV!!! A slăbit mai bine de 60 de kilograme, iar acum se căsătorește! A avut parte de surpriza vieții acum câteva zile când iubitul ei a cerut-o în cel mai romantic mod cu putință

Toată lumea ştie că Raluca Bădulescu a slăbit, dar diferenţa e de-a dreptul URIAŞĂ! "Nu pot să cred cum am ajuns"

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro