Nu, nu este doar o poveste vânătorească! Cristian Ţânţăreanu a renunţat la marea lui pasiune din cauza unui iepure! SPYNEWS ştie toate detaliile!

Exact ca majoritatea oamenilor de afaceri din România, Cristian Ţânţăreanu avea un hobby extrem de controversat: vântătoarea. În urmă cu ceva timp, însă, simpaticul milionar din Corbeanca a renunţat definitiv la marea lui plăcere, iar SPYNEWS.ro a aflat motivul incredibil.

Una dintre plăcerile vinovate ale lui Cristian Ţânţăreanu s-a transformat într-un adevărat dezastru, din cauza unui iepure. În timp ce se afla în pădure, cu puşca în spate şi glumele de vânătoare, omul de afaceri a avut parte de un şoc. "Prima oară am auzit un iepure care tocmai fusese împuşcat cum se zbătea între viaţă şi moarte. M-a cutremurat, nu am mai putut să trag cu puşca. Am plâns ca un copil când am auzit. Apoi am încercat să mă duc la vânătoare de raţe, însă nu am mai putut să trag cu arma. A fost o pasiune foarte scurtă, am mers de maxim trei ori în viaţa mea şi am realizat că nu e pentru mine. Nu pot să omor animale", a mărturisit omul de afaceri, în exclusivitate pentru SPYNEWS.ro.

Au apus vremurile când Ţânţăreanu o ţinea numai în chefuri şi era înconjurat de domnişoare frumoase. Problemele de sănătate i-au cam tăiat pofta nebună de distracţie, dar nu şi optimismul. În urmă cu câţiva ani, omul de afaceri a mai dus o luptă grea, şi acelaşi optimism l-a ajutat să învingă o boală necruţătoare.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro