Nu s-a lăsat până nu i-a dat de urmă! Laura Lavric a recurs la o metodă inedită pentru a-şi găsi sora!

Cântăreaţa de muzică populară şi-a dat în judecată sora mai mică pentru calomnie şi i-a cerut daune morale uriaşe.

Potrivit informaţiilor obţinute de reporterii spynews.ro, pentru a afla adresa Ecaterinei Traian, stabilită în Canada, Laura Lavric a apelat la servicii unor detectivi. Odată descoperit domiciliul surorii sale mai mici, la începutul lunii noiembrie 2015, Lavric a dat-o din nou în judecată, cerându-i daune de 100.000 de euro. Dosarul a fost înscris la Tribunalul Bucureşti. Primul termen de judecată a fost stabilit la jumătatea lunii martie.
Noul proces a venit după ce aceeaşi instanţă a respins, tot în noiembrie, o cerere identică a interpretei de muzică populară pe motiv că nu a putut indica adresa la care urmează să fie citată sora sa.

Scandalul dintre cele două a izbucnit în primăvara lui 2013, când Ecaterina Traian a acuzat-o pe celebra cântăreaţă de muzică populară că nu a avut grijă de mama lor când era bolnavă. Ca răspuns, Lavric şi-a dat în judecată sora mai mică pentru calomnie şi i-a cerut 100.000 de euro. "Azi am fost la tribunal. Nu vreau bani, ci să mă lase în pace. Nu m-am dus la proces ca să fac bani, asta a fost singura modalitate de a mă apăra. Ea spune că nu ştie de acest proces, ba ştie", declara Lavric, în mai 2013.

"E dureros ce se întâmplă. Relaţia dintre mine şi sora mea a fost mereu rece. Eu nu sunt invidioasă pe sora mea. Eu am o carieră, la fel ca şi sora mea. Sora mea mi-a interzis să mai cânt, căci o deranja pe ea", spunea Ecaterina Traian.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro