Nu ţi-ai imaginat vreodată că cineva ar fi în stare să îi facă aşa ceva iubitului!
Publicat pe 15.11.2013 la 13:07 Actualizat pe 15.11.2013 la 13:54
E perfect adevărat că anumite persoane ajung să sufere de gelozie, iar asta îi poate împinge spre gesturi nefireşti, isterie şi suferinţă fără rost. Ei bine, această femeie a dus posesivitatea la un aaaaalt nivel!
E perfect adevărat că anumite persoane ajung să sufere de gelozie, iar asta îi poate împinge spre gesturi nefireşti, isterie şi suferinţă fără rost. Ei bine, această femeie a dus posesivitatea la un aaaaalt nivel!
Debbi Wood, în vârstă de 42 de ani, din Leicester, este atât de paranoică încât partenerul ei, Steve Wood, de 30 de ani, are parte de un "tratament" mai ceva ca un interogatoriu. Logodnica sa îi verifică telefonul, mailurile şi extrasele de cont de mai multe ori pe zi pentru a găsi eventuale semne ale infidelităţii.
Wood, care a început să se vadă cu Debbi în 2011 după ce s-au cunoscut printr-un prieten comun, are interzis inclusiv să se uite la femei la televizor şi în reviste.
Cireaşa de pe tort a relaţiei lor o reprezintă testul cu detectorul de minciuni la care îl supune pe Steve de fiecare dată când iese afară din casă.
Ei bine, dacă până aici povestea vă pare dubioasă, ce urmează vă va lăsa muţi de uimire.
Medicii au descoperit că femeia suferă de Sindromul Othello, o afecţiune psihică ce îi face pe bolnavi să creadă că partenerii lor sunt infideli, chiar şi fără a avea dovezi. Numele acestei boli vine de la piesa lui Shakespeare cu acelaşi nume, în care Othello o omoară pe soţia sa, Desdemona, după ce suspectează că i-a fost infidelă.
Debbi spune: "Sunt de-a dreptul uşurată să ştiu, în sfârşit, ce e în neregulă cu mine, dar mai am un drum lung de parcurs. Chiar dacă Steve iese doar 15 minute ca să cumpere lapte, îl pun să facă testul cu detectorul de minciuni atunci când se întoarce. Mă îngrijorez foarte tare că îi trage ocheade vânzătoarei de la magazin, aşa că pur şi simplu trebuie să ştiu adevărul!". Femeia, care mai suferă şi de tulburare bipolară, a instalat filtre de siguranţă destinate copiilor pe laptopul şi pe telefonul mobil al prietenului său, pentru a-l împiedica să se uite la fotografii explicite cu femei. Pe de altă parte, acesta a povestit următoarele: "Câteodată, devin nervos şi detectorul de minciuni dă rezultate neconcludente deoarece inima mea bate cu putere, iar asta o face pe Debbi să aibă dubii. Sunt nevoit să îi spun că nu am înselat-o şi să mă rog de ea să mă creadă". În prezent, femeia urmează un tratament pe bază de medicamente anti-anxietate şi face terapie pentru a se vindeca, întrucât boala a afectat-o atât de mult încât abia a mai ieşit din casă de 6 luni.
C.M.P.
Citeşte şi: