Nu trebuie să reîncălziţi niciodată aceste alimente! Există riscul să vă intoxicaţi
Publicat pe 22.03.2015 la 12:47 Actualizat pe 22.03.2015 la 12:55
Majoritatea oamenilor gătesc pentru mai multe zile, însă puţini ştiu că mâncarea reîncălzită poate să fie cu adevărat toxică. Există anumite alimente care îşi schimbă textura şi pierd proprietăţile nutritive.
Majoritatea oamenilor gătesc pentru mai multe zile, însă puţini ştiu că mâncarea reîncălzită poate să fie cu adevărat toxică. Există anumite alimente care îşi schimbă textura şi pierd proprietăţile nutritive.
După ce veţi citi acest articol vă veţi gândi de două ori înainte să mai încălziţi mâncarea făcută cu o zi în urmă.
Carnea de pui
Carnea reîncalzită îşi schimbă compoziţia proteinelor. Prin urmare, nu este recomandabilă o reîncălzire la temperaturi ridicate, a cărnii de pui care conţine mai multe proteine decat carnea roşie. Daca eşti consumator de carne, mai bine o mănânci rece decât să o reîncălzeşti.
Citeşte continuarea pe Antena Stars.
L.F.
Citeşte şi: