NUMERELE MAGICE care-ţi pot ADUCE NOROC în VIAŢĂ! Foloseşte-le cu cap şi poţi câştiga şi la LOTO!

Dacă uneori ţi se pare că universul funcţionează pe baza numerelor şi combinaţiilor numerice, ei bine, ai avut dreptate! De ce numere ai nevoie în viaţa ta ca de aer?

Conform psychologytoday.com, există nişte numere magice în univers care au să-ţi presare cu noroc drumul în viaţă. Acestea nu funcţionează doar la jocurile de noroc, ci pot fi folositoare şi la ţelurile din carieră pe care ţi le propui.

Numerele sunt bazate pe documentările făcute de experţi şi rezultatele nu sunt întâmplătoare, chiar funcţionează!

Numărul 2
David Allen, autorul cărţii "Să termini treburile", sugerează că dacă ai o sarcină de făcut care ţine două minute sau mai puţin, poţi s-o faci chiar acum! "Regula de două minute" îţi va reduce lista de sarcini zilnice şi înfiorătoare.

Numărul 5
Când eşti încărcat cu un proiect, foloseşte "regula de cinci minute"; opreşte-te din a te mai lungi şi spune-ţi ţie însuţi: O să lucrez doar cinci minute la asta. Dacă vreau, mă pot opri după. Această regulă cultivă persistenţa şi e foarte posibil să-ţi doreşti să continui ceea ce ai de făcut.

Numărul 11
Regula de 11 minute îţi va salva sănătatea! Un epidemiologist de la Şcoala Medicală Harvard a descoperit că oamenii care au făcut exerciţii 11 minute pe zi au adăugat aproape doi ani în viaţa lor.

Numărul 15

Eşti tentat să îţi cumperi o a treia băutură deşi ai promis că nu o să înrteci măsura? Simţi nevoia de a fuma prea acut? Desertul pare foarte tentant? Aminteşte-ţi de numărul 15. Conform unui studiu, cele mai multe tentaţii durează doar 15 minute, după care dispar.

Numărul 20
Pauzele de 20 de minute sunt divine! Dacă ai o problemă al cărei răspuns e evident, dar doar tu nu ştii cum să-l afli, o pauza te va ajuta şi fă ceva total diferit: mergi, trage un pui de somn, tricotează sau vorbeşte cu cineva. Când te vei întoarce, vei găsi răspunsul chiar în pragul uşii!

Numărul 43
Mai ţii minte regula de 11 minute? Ca să ţi se extindă viaţa la maximum, atunci ar trebui să o încerci pe cea de 43 de minute. Dacă faci exerciţii fizice timp de 43 de minute, zilnic, timpul pe care-l petreci pe pământ va fi extins cu patru ani.

Sursă foto: hepta

A.C.

Citeşte şi:

Te-ai ÎNECAT cu resturi de alimente? Trucul SIMPLU şi RAPID care te salvează în doar câteva SECUNDE

Tehnica genială de vopsire care nu îţi arde părul! O tânără a încercat-o, iar alte sute de mii i-au urmat exemplul

Cum îţi dai seama dacă cineva te-a minţit? Metoda simplă pe care o folosea un fost agent FBI


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro