O adolescentă de 16 ani a fost găsită moartă în toaleta liceului! Este sfâşietor ce au aflat autorităţile după cercetări

+4 click pentru
galerie

O adolescentă de 16 ani s-a sinucis în toaleta liceului © Facebook

O adolescentă de 16 ani a fost găsită fără suflare în toaleta unui liceu din Anglia, după ce s-a mutat în ţară cu familia sa din Polonia. Fata a fost agresată de colegii ei care au numit-o "poloneză proastă".

Dagmara Przybys s-a mutat în Anglia în urmă cu nouă ani, dar a fost marginalizată de către ceilalţi copii din cauza naţionalităţii sale. Oamenii spun că ceilalţi colegi ai săi de la Academia Pool o numeau "poloneză proastă" şi îi spuneau că nu are ce căuta acolo.

Pe data de 17 mai, Dagmara nu a ajuns la una dintre ore. Tânăra a fost găsită în toaleta şcolii, fără urme de droguri în organism. După cercetări, s-a descoperit că eleva s-a strangulat singură. Medicii nu au mai putut face nimic.

Moartea Dagmarei Przybys a şocat şi îndurerat atât familia fetei, cât şi pe prietenii acesteia, care au spus că nu se gândeau că va recurge la un asemenea gest.

Mama adolescentei a spus că cea mai mare problemă a fiicei sale era tratamentul pe care îl primea la şcoală din cauza naţionalităţii sale.

 Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro