O artistă celebră i-a pus soţului în mâncare un ingredient interzis, până când acesta a murit

+3 click pentru
galerie

Una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară de la noi, Sofia Vicoveanca, face astăzi, de la ora 22:00, la “Refresh by Oana Turcu”, o mărturisire incredibilă.

Îndrăgita artistă a povestit că, ani la rând, l-a minţit pe răposatul ei soţ, care mânca, fără să ştie, un ingredient pe care ea îl strecura în ciorbă, pe furiş. "Soţul meu zicea aşa: <<Mie nu îmi pui smântână!>> Îmi era milă de el, că ştiam că ştiam că ciorba lui nu avea gustul la fel de bun cea din farfuria mea. Într-o zi ce am făcut? Am pus în toată oala smântână! I-am zis că nu am pus smântână... <<E albă de la pătrunjel, păstârnac, ţelină... şi s-a albit...>>, i-am zis. I-a plăcut şi a mai cerut o porţie. <<Şi numai aşa să faci ciorba, de acum!, mi-a spus el. A plecat dintre noi şi n-a ştiut adevărul. Căci, dacă spui o minciunică, să o păstrezi până te duci! Niciodată nu a ştiut că îi pun smântână în ciorbă", a dezvăluit Sofia Vicoveanca.

Artista i-a povestit Oanei cum zi de zi îşi pune viaţa în pericol: “Blocul meu are bulină roşie. Toate lumea mă întreabă: <<Nu-ţi e frică?>> Nu! Când o să fie cutremur, eu o să fiu plecată în turneu!”, îi va spune foarte sigură pe ea cântăreaţa, completând: “De ce să mă leg la cap fără să mă doară?! Dacă mi-i să mor, mor!”.

Despre relaţia de iubire cu soţul său, despre legătura specială cu fiul său, dar şi despre ameninţările pe care le primeşte chiar de la colegii săi de breaslă, Sofia Vicoveanca va vorbi astăzi, de la 22.00, în cea mea nouă ediţie a emisiunii “Refresh by Oana Turcu”, la Antena Stars!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de facebook oficială: Spynews.ro!
Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro